RADIOBIOGRAF – fælleslytning på Tingfinderen

Tale-radio er the shit! – særligt når det er vedkommende og intelligent. Radiolytning fungerer ofte som en ensom soloaktivitet, men sådan behøver det ikke at forholde sig. Den superseje café, Tingfinderen, lægger nemlig omgivelser til en såkaldt Radiobiograf. Her kan du hygge med dine venner, nyde en kop kaffe og lytte til en god omgang radio. Svedigt!

Onsdag – d. 25/01- Klokken 20.00 – mere info

#1 s h o w
This American Life_Adventure
En amerikaner ender i kinesisk fængsel i otte måneder for at slå en kinesere efter han har sparket en fodbold i hovedet på ham. Han fortæller om sine oplevelser i fængslet, hvilket  både er tankevækkende og underholdende. Til dessert er der to andre gode historie, men for at finde ud af, hvad de handler om, må du selv møde op.

#2 s h o w
P1 i fængsel
Mikael Bertelsen interviewer indsatte og ansatte i statsfængslet Søbysøgård. Umiddelbart lyder det som en gammel traver; radio om samfundets udsatte. Mikael Bertelsen formår dog gennem sin egen helt unikke interviewteknik at få folk til at fortælle deres historier på en måde, hvor man får nogle helt vidunderlige indblik. Det her er noget af det bedste radio, jeg nogensinde har hørt.

med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: