Copenhagen Dining Week

Stauning eller Kaos indtog en sublim ‘København-Spise-Uge-middag’ i går aftes. Konceptet hos Dining Week er simpelt, og består i,  at du kan indtage en tre retters menu hos en række udvalgte restauranter for en beskeden pris på 200,-. En rigtigt god deal, og så er det jo møg-lækkert med et fantastisk måltid..

Vi havde valgt Peder Oxe, hvor vi blev trakteret med nedenstående menu – særligt chokoladekagen, vi tog et foto af, er et hit. Du kan selv finde din favorit menu & restaurant her.


Menuen hos Peder Oxe:
~

HUMMERSUPPE

Hummere skæres i passende stykker, steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin og piskefløde, og det hele blendes til en kraftig hummersuppe. Hertil brød og kærnet smør.
~
OXE-STEAK
Saftigt, mørt og smagfuldt oksekød. Kødet steges og skæres som chateaubriand (stor dobbelt steak) i skiver og serveres med en lys sauce af oksesky, hvidvin og estragon. Hertil ovnbagt kartoffel og sprøde grøntsager.
~
CHOKOLADEKAGE
Den fineste belgiske chokoladenougatcrème anrettes på en sprød nøddebund smurt med et tyndt lag finthakket, syltet grapefrugt.

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: