CPH PIX – så er der dømt filmfestival!

CPH PIX løber af stablen i april, og du må hellere i gang med at bestille billetter, hvis du skal have mulighed for at opleve de mere særprægede indslag på programmet. Her følger Stauning eller Kaos’ anbefalinger til de mest interessante events, du kan opleve på årets udgave af PIX. Og frygt ej; vi skal nok komme med anbefalinger til selve filmprogrammet senere.

On Location – Gys i Københavns underjordiske tunneller!
PIX giver i år publikum mulighed for at tage dybt ned under byens overflade i mørke, rungende tunneller, og se den australske gyserfilm: The Tunnel. Altså den helt rette atmosfære til denne film, der handler om et graverhold, der bevæger sig ned i Sidneys undergrund. Creepy!Musikvideoaften – Dig & Mig + Far Away From Fiji + The New Spring
Der sker nogle voldsomme kreative ryk på musikvideoscenen i DK, og uden støtte fra etablissementet kaster nye danske musikvideoinstruktører sig ud i narrative produktioner, der fortjener at blive set på det store lærred. Derfor har PIX arrangeret denne musikvideoaften d. 17. april, hvor du kan både høre de tre fremragende upcomming bands live og ikke mindst stifte bekendtskab med deres originale musikvideoer.

Stauning eller Kaos elsker eksempelvis denne video, som er et sammenklip af Gummi-Tarzan, hvilket matcher den smukt drømmende sang utroligt flot.

Jørgen Leth – Artist Talk
På hjemmesiden skriver PIX ikke et eneste ord om, hvad denne artist talk skal handle om. Vi går dog ud fra, at Jørgen vil tale om sine film. Dét plejer altid at være spændende – og det er gratis, foregår på Gammel Strand d. 28. april og du kan bestille billetter via dette nummer: 33360260


Kill Your Darlings – filmbytte dag

Denne dag kan du indlevere dine brugte dvd’er, og for hver film modtager du en billet, som berettiger dig til frit at vælge en ny film blandt alle de øvrige indleverede titler. Det er sgu smart! Den store filmbytte-dag finder sted lørdag 28. april i Musikcaféen på 3. sal i Huset fra kl. 12 til 15.

Go’ fornøjelse!

Reklamer
med emneordet , , , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: