48 timer – Nørrebro’s kulturfestival!

Næste weekend afholdes den 48 timer lange kulturfestival på Nørrebro. Stauning eller Kaos ser frem til at fejre stenbroen ved en perlerække af interessante arrangementer.

Fredag
Åbningskoncert – Mikael Simpson: Fredag står i festens tegn, og der startes stærkt ud ved åbningsarrangementet i form af koncerter med Mikael Simpson og Darkness Falls. Koncerterne er gratis og finder sted ved skatearealet i Nørrebroparken.

Afterparty – Rustie: Efter du har bællet kiosk-bajere i Nørrebroparken, skal der selvfølgelig festes videre, og her byder Rust op til dans med en omgang glitrende post-dubstep af den fremragende Glasgow-producer, Rustie.

Lørdag
Samskudskilde i Mjølnerparken: Lørdag kan du sove længe, og herefter medbringe din yndlingsret og yndlingsmusik til et rigtigt nørrebro’sk sammenskudsgilde i Mjølnerparken. Hygge FTW!

Sundown-chill i Hillerødsgade-badet: Hvis din tømmermændsramte krop trænger til ekstra pleje, kan du afslutte aftenen med chill-out i Hillerødsgade-badet, hvor solnedgangen følges i selskab med farvet lys, elektroniske beats og lydcollager opført af Bjørn Svin og Peter Kyed.

Tjek resten af programmet på 48-timers facebook-side.

Reklamer
med emneordet , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: