Gadens stemmer – Byvandring med en hjemløs

Hvor sover man, når man ikke har en seng? Kan man føle sig alene i verden blandt mange mennesker? Hvor er hjemløse velkomne? Det er bare nogle af de spørgsmål, som du kan stille bl.a. Elisabeth fra Christianshavn, Per fra indre by og Frederik fra Vesterbro. De er gadens folk.

Alle er de klar til at tage dig med på en guidet tur rundt i Københavns gader – deres univers – og de kan vise dig afkroge af København, som du endnu aldrig har set.

Hver især har de tilrettelagt en rute, som I sammen skal gå, og imens vil de fortælle personlige beretninger om deres liv på gaden. Med ’Gadens stemmer’ får en ellers overhørt gruppe mennesker lov at komme til orde. Håbet er, at der dermed gøres op med fordomme og uvidenhed om hjemløse i Danmark.

Ugentligt er der flere vandringer, som er fordelt over hele København. Der udbydes også ruter til havs med Canal Tours’ kanalrundfart. Som gruppe kan i booke en tur, og så bestemmer I selv tid og sted.

Næste byvandring er i aften, onsdag d. 25-04-2012 klokken 19.00, hvor du kan møde Frederik, som vil guide dig rundt på Vesterbro. Mødestedet er Hovedbanegården udgangen ved Istedgade, Reventlowsgade 17, 1650 København V

Se mere her.

Image

Reklamer
med emneordet ,

2 thoughts on “Gadens stemmer – Byvandring med en hjemløs

  1. Marianne Jess siger:

    Hvordan kan man booke en tur til en gruppe?
    Mvh. Marianne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: