Roskilde Festival – more than music

Roskilde Festivals officielle program består af meget mere end musik, hvilket er med til at gøre festivalen til noget helt særligt. Over årene har more than music-programmet udviklet sig i en ambitiøs retning, og i dag er det garant for nogle virkeligt interessante oplevelser. Den første del er netop blevet offentliggjort – og ikke mindst er der nogle spektakulære performances i vente.

New Yorker kollektivet, Improv Everywhere, begår sig i sjove og underfundige happenings og flashmobs i stort format. Deres performances involverer rigtigt mange mennesker, hvilket er oplagt til Roskilde Festival. Nogle af kollektivets mest opsigtvækkende performances består af spontant opførte musicals i storcentre og lignende. Meget festligt!

Et andet spændende projekt står den israelske kunstner Emir Amir bag. Projektet, Enough About Me, er en såkaldt human specific performance, der arbejder med intimitet blandt fremmede. En enkelt festivalgæst bliver lukket inde i en lille lydtæt boks sammen med en performer. Herefter fortælles der via højtalere, hvad gæsten skal gøre, og undervejs vil de så lære hinanden bedre at kende

Hver tirsdag vil Roskilde Festival afsløre flere more than music tiltag. Og derudover kan vi afsløre, at der blot er 51 dage til, at festivalen åbner sluserne!

Reklamer
med emneordet , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: