Wifi og mobildækning på Roskilde Festival

Stauning eller Kaos glæder sig over, at Roskilde Festival vil sikre wifi på pladsen i år. Så kan du nemlig følge med her på bloggen, mens du er på festival. Ordningen koster 35 kroner og varer i hele festivalperioden i følgende områder: BYcenter East/West, Pavilion, Ovalen/Gloria og alle Agoraer. For at komme på wifi-nettet i de pågældende områder skal man tilslutte sig det åbne trådløse net – FestivalNet. Her kan man så bagefter via et web-interface få mulighed for at logge på.

Tiltaget med wifi er nok også fornuftig i forhold til at aflaste 3g-netværket, der crashede fuldstændigt sidste år. Særligt 3’s netværk var helt ude at skide. Derfor har Stauning eller Kaos sendt en bekymret mail til netop 3, og vi kan nu oplyse, at der ikke bliver dækningsproblemer på årets festival:

“Tak for din henvendelse.

Vi er meget opmærksomme på at gentagelsen fra sidste år på Roskilde festival ikke skal gentage sig. Vi har afsat mange resurser for at kunne levere dækning under festivallen, vi har fået nogle mobile master der vil blive sat op i området. Vi håber dermed at alle vores kunder vil kunne bruge deres telefoner uden udfordringer og samtidig kunne nyde deres festival.

Mvh, 3

Meeeen, lad os nu se om det går helt så glat, som 3 lover..

 

Reklamer
med emneordet , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: